Περισσότερα σχετικά με την dutrion®

Χαρακτηριστικά

To dutrion έχει ισχυρή ικανότητα εξόντωσης των γνωστών μικροβίων χρησιμοποιώντας μια πιστοποιημένη ποιότητα συστατικών. Προσφέρει ένα πολύ οικονομικό προϊόν σε μορφή σκόνης ή ταμπλέτας.Χωρίς περαιτέρω έξοδα όπως γεννήτριες.

Το διοξειδίου του χλωρίου που σας προσφέρουμε είναι ασφαλή και γρήγορο και μεταδίδεται στο πόσιμο νερό από την αντίδραση της σκόνης ή ένός δισκίο. Τα συστατικά του είναι εύκολα στον χειρισμό και μπορούν να μεταφερθούν με οποιδήποτε τρόπο. Δεν υπάρχει κίνδυνος ανάφλεξης. Η κινητική δύναμη του dutrion υγρού διαλύματος σε θερμοκρασία 20 ° C διαρκεί 40 με 90 ημέρες, όταν φυλάσσονται σε σκοτεινό και ξηρό χώρο.Τα προϊόντα μπορούν να αποθηκευτούν για αρκετά χρόνια και δεν θα καλαμβάνουν πολύ χώρο. Είναι εύκολο στον υπολογισμό της δοσολογίας και μέτρησης.

Έχει εφαρμοστεί με επιτυχία σε νερό για ανθρώπους και ζώα, σε μια ποικιλία βιομηχανικών δραστηριοτήτων και δημόσιους χώρους. Η βιομηχανία τροφίμων & ποτών επιλέγει την dutrion ένα καλύτερο και ασφαλές προϊόν.

Εχει πολλά πλεονεκτήματα. Δεν είναι απλά η καλύτερη και οικονομικότερη λύση.

Τα προϊόντα σε σκόνη και ταμπλέτες είναι και τα δύο NSF.60 και έχουν εγκριθεί για το πόσιμο νερό .


Ποιό προιόν της dutrion ®σας ταιριάζει;

Ροή νερού Καλύτερη Λύση Χειριστής
dutrion® Σκόνη Μεγάλη & Μέτρια > 50 λίτρα την εβδομάδα Επαγγελματίες χειριστές
dutrion® Ταμπλέτες Μεσαίες & Μικρές < 50 λίτρα την εβδομάδα Γεωργοί και βιοτεχνες
DutriClean Μονάδες δοσολογίας 0.5 - 100 ltr/min < 100 000 λίτρα ροής νερού Όλοι οι χειριστές

Επικοινωνήστε μαζί μας σχετικά με τις 80 διαφορετικές «θέσεις εργασίας» της dutrion

Οι τεχνικοί μας ειδικεύεται σε:


Περισσότερα σχετικά με την dutrion®


Επικοινωνήστε μαζί μας για την Ελλάδα: Τηλέφωνο: +30 2102792137 , 2102792132 - Fax: 2102792185 ή στο e-mail: john@clo2.gr